Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bankayı soyguncuları 2 saat kaçabildi

        Mustafa ŞEKEROĞLU / İSTANBUL

        Banka soygununun ardından harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, soyguncuları kaçtığı istikameti kamera görüntüleriyle tespit etti. Yapılan çalışmalarda 2 saatte yakalanan Serciyan A. (39), Yusuf D. (34) ve Koray Ç. (33) emniyette getirildi. Gözltına alınan 3 soyguncunun poliste kaydı çıkmadı. Ancak yapılan çalışmada 3 soyguncu ile ilgili önemli bir ayrıntı ortaya çıktı.

        2 BANKA DAHA SOYMUŞLAR

        Soruşturmada, sabıkasız olduğu bildirilen 3 soyguncunun daha önce 2 banka daha soyduğu belirlendi. Olayla ilgili soruşturmaya devam edilirken, soyguncuların kamera görüntüsü de ortaya çıktı.

        CAMCI VE PİMAPENCİ

        Kamera görüntülerine göre; yüzü maskeli ve pompalı tüfekle bankaya giren iki soyguncu, çalışanları ve bankadakileri etkisiz hale getiriyor. Biri gişelere giderek parayı toplarken diğeri içerde güvenlik önlemi alıyor. 2 soyguncu bankadan aldıkları parayla hızla kaçarak kayboluyor.

        PARALAR ELE GEÇİRİLDİ

        Soruşturmada sabıkası olmayan 3 şüphelilerden birinin camcı, birinin pimapenci ve birinin de açıköğretim öğrencisi olduğu belirlendi. Operasyonda bankadan alınan paranın tamamı ele geçirildi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturmaya devam ediliyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa