Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Geçtiğimiz yıl aralarında Grandland X ve Crossland X'in de olduğu 7 yeni modeli piyasaya süren Opel'in bu yıl için önemli bir lansmanı bulunmuyor.

Otomobil fuarlarının bir çok pazarlama enstrümanından biri olduğunu belirten PSA sözcüsü, "Eğer yeni bir model yoksa, o zaman markaların da orada bulunmasına gerek yoktur" dedi.

PSA, Opel'in yanında üst segment markası DS'yi de Cenevre'ye götürmeyecek. Ancak hem Peugeot hem de Citroen fuardaki yerini alacak.

Otomotiv fuarlarının etkinliği son dönemde sektörde en çok tartışılan konulardan biri haline geldi. Özellikle geçtiğimiz günlerde Las Vegas'ta yapılan CES teknoloji fuarına otomotivcilerin yoğun ilgisi, bu tartışmaları daha da alevlendirdi.

Peugeot ve DS geçen sene Avrupa'nın en büyük otomotiv fuarı olan Frankfurt'a katılmamıştı. Benzer şekilde Nissan, Fiat, Volvo ve Jeep de Frankfurt'ta yer almadı. Ford, Volvo ve Mazda 2016 Paris Otomobil Fuarına da katılmamıştı.

Opel sözcüsü markanın bundan sonra kendi organizasyonlarına yoğunlaşacağını açıklarken, sadece gerçekten iyi iş fırsatlarının oluşabileceği fuarlara katılacaklarını belirtti.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ