Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Paul Le Guen, Bursaspor Beşiktaş maçı sonrası açıklamalar yaptı - Futbol Haberleri

        Bursaspor, Süper Lig'in 20. haftasının açılış maçında Beşiktaş'ı ağırladı. Yeşil-beyazlılar, 1-0 geriye düştüğü maçta ilk yarının sonlarında 2-1 öne geçti ancak Alvaro Negredo'nun 90+2'de attığı gole engel olamayarak sahadan 1 puanla ayrıldı. Fransız teknik direktör Paul Le Guen, oynadıkları oyundan memnun olduğunu ancak sonucun kendilerini üzdüğünü dile getirdi.

        1 puan nedeniyle buruk bir sevinç yaşadıklarını dile getiren Le Guen "Mutlu olduğumu söyleyebilirim o da bugünkü futboldan ötürü. Oyuncularımı tebrik etmem gerekiyor. Tabii ki hayal kırıklığımız var o da bu güzel oyunun daha da büyük bir ödülle 90 dakikakayı noktalayabilecek olmamızdan ötürü. Doğru yoldayız, hedefe ilerleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

        "BOSTOCK OYNAMAYA HAZIRDI"

        Yeni transferler ve Bostock ile alakalı soruya yanıt veren Le Guen, "Oyuncularımı bir maçla değerlendirecek değilim. Arkadaşlar buraya 5-10 maç oynamaya gelmiyorlar. Uzun süre oynamaya geliyorlar. Henüz değerlendirmek mümkün değil. Bostock, ile maçın öncesinde çok konuştuk. Özellikli oyuncu olduğunu biliyordum. Buraya geldiğinde oynamaya hazırdı. Orta saha oyuncusuna ihtiyacımız vardı. Buda takıma girişine aciliyet kazandırdı. Sakatlıklar sebebiyle biraz mecburiyet oldu. Shehu'nun ikinci maçı olmasına rağmen etkili bir performans ortaya koydu" şeklinde konuştu.

        "BURAYA 6 AYLIĞINA GELMEDİM"

        Son zamanlarda oluşan olumsuz hava ile alakalı soru üzerine konuşan Fransız çalıştırıcı şunları söyledi:

        "Futbol böyledir. Eleştiriler her zaman vardır ve olacaktır. Bununla başa çıkabildiğimi düşünüyorum. Son haftalardaki bazı sonuçlar hayal kırıklığıydı. Kötümser bir hava benim üzerimde yoktu. Ben buraya 6 aylığına gelmedim. Ne yaptığımı çok iyi biliyorum. İyi oyuncular kadromuza kattık. Kendimizi geliştirmeliyiz. Bazı takımlarla rekabet etmemiz hala zor. Ben ocak transfer dönemlerini hiç sevmiyorum. Bazı oyuncular gidebileceklerini düşünüyor. Soru işaretleriyle futbol oynuyor."

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa