Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Osmanlıspor Özer Hurmacı'ya 6 ay men cezası - Futbol Haberleri

        Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Osmanlıspor'da top koşturan Özer Hurmacı'ya, Trabzonspor ile olan sözleşmesini haksız feshettiği gerekçesiyle 6 ay futboldan men cezası verdi.

        Trabzonspor ile 31 Mayıs 2018 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesini 24 Ağustos 2016 tarihinde tek taraflı olarak fesheden Özer Hurmacı için Trabzonspor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu´nun yanı sıra farklı noktalara da yasal haklarını aramakiçin yaptığı başvuru sonuçlandı.

        Trabzonspor'dan KAP'a gönderilen açıklama şu şekilde:

        "Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun bugün aldığı karar ile, profesyonel futbolcu Özer Hurmacı'nın şirketimizle olan sözleşmesini haksıznedenle feshettiğine, futbolcu tarafından talep edilen 6,4 milyon TL fesih tazminatının reddine ve futbolcunun 6 ay süre ile tüm müsabakalardan men edilmesine kararvermiştir."

        REKLAM

        Trabzonspor, Ocak 2014'te Özer Hurmacı'yı kiralamış, Temmuz 2015'te ise bonservisini almıştı. Özer, 2016 yaz transfer döneminin son günlerinde bonservissiz olarak Akhisarspor'a transfer olmuştu. Tecrübeli futbolcu bu yaz başından bu yana Osmanlıspor'da forma giyiyordu.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa