Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Özel İçerikler Esin Övet Bir şeyler mi kaçırıyorum duygusu

        Gülşen'in sahne kıyafetleri ile başlayan bir tartışma nerelere geldi...

        Şimdi de Nilüfer bir konseri sırasında giydiği kıyafet üzerine "Baktım herkes transparan bir ben mi kaldım ahlak nöbetçisi?" diyerek dinleyicilerine seslendi.

        İnanın tüm samimiyetimle söylüyorum Nilüfer'in bu konuşmasını duymadan sahnedeki kostümü ile fotoğrafını gördüğüm an; sayısız Nilüfer konseri izlediğim gecelere gittim. Ve o an "Kadın hala taş gibi" dedim. Ne kıyafetinin transparan oluşu beni rahatsız etti, ne de o transparan kostümü Nilüfer'in giymesi... Sadece "Kadın hala taş gibi" dedirtti.

        Sonra Nilüfer'in kıyafeti ile söylemi düştü sosyal medya hesaplarına... Ve yine o an; "Acaba Nilüfer'in böyle bir konuşma yapmasına ne sebep oldu?" dedim. Keza sahnede en ufacık falso vermezdi Nilüfer. Ve asla yaşanan magazin tartışmalarının içinde yer etmezdi. Nilüfer'in her zaman bir tarzı, tavrı ve duruşu vardır. Ve o kalesinden hiç inmez ve o sınırı da asla aşmazdı. İşte ne oldu da o kalenin içine herkesi dahil etti.

        Çünkü hep farklı duruşu vardır. Ve sahnede de kimselere hiçbir gönderme yapmazdı!!!

        Sadece sahneye çıkar o şahane yorumu ile şarkılarını seslendirir ve veda eder yine kimselerin rahat rahat giremediği o kalesine geri dönerdi.

        Düşünün Nilüfer bile bu boyuta geldiyse vah ki ne vah!!!. Sosyal medya ve sosyal hayatın bize ettiği çok fena. Bakın hani evde otururken milletin story'lerine bakıp, "Acaba ben bir şeyler mi kaçırıyorum?" duygusu var ya... İşte o Nilüfer'i de sardı demek!

        Gerçekten çok fena. Yakında Türkan Şoray'lardan falan da bir açıklama duyarsam şaşırmayacağım. Bakın inşallah ne demek istediğimi anlatabiliyorumdur. Bu çok fena bir duygu. Nilüfer bu duyguya kapılmış bana onu hissettirdi.

        Çünkü asla bu tarz mevzulara girmeyecek kadındır Nilüfer. Ve gerçekten çok da gereksiz. Asla da ihtiyacı yok.

        Ki üzerindeki de "Nilüfer'in tnasparan kıyafeti" tadında da değil hani. Beni hiç rahatsız etmediği gibi o kostümün transparan olduğunu da hissettirmedi. Çünkü kadının sahnede bir duruşu, bir tavrı var. Ve bu da Nilüfer'i Nilüfer yapandır.

        Yani şunu demek istiyorum; Nilüfer, Nilüfer'dir. Ne kıyafet onun tarzını, duruşunu, kariyerini etkiler, ne de bir başka bir şey. Yeter ki, kendisi "Acaba ben bir şey mi kaçırıyorum?" düşüncesinde olmasın!!!

        ***

        Gereksiz olmuş

        90'lı yılların modacısı Neslihan Yargıcı, Nilüfer'in sahne kostümünü biraz fazla eleştirmiş. Aslında eleştirmek de değil, yerden yere vurmuş.

        Yok bu kadar çok fazla olmuş. Öyle değil!!!

        Nilüfer'i bir kıyafet yok etmez. Öyle ki, ne tarzını, ne tavrını, ne de kariyerini zedeler. Ki bence Nilüfer o konuşmayı da yapmasa bu mevzu bu kadar büyümezdi... Bence tek yaptığı gereksiz şey o konuşma olmuş Nilüfer'in. Yoksa kostümü çok yakışmış ve harika da taşımış. Ayrıca Nilüfer'e ne yapsa yakışır nokta!!!

        ***

        Özlemişiz beee

        Sertab Erener, 21 yıl sonra Eurovision sahnesinde "Everyway That I Can" şarkısını bir kez daha seslendirdi. Tüyler diken diken "Özlemişiz beeeee" dedirtti. Eurovision'a çok uzun yıllardır katılmıyoruz. Fakat, lakin, ama... Z, W, Y, M, her neyse kuşaklarının anlamayacağız güzel, farklı ve şahane bir duygudur Eurovision... Nasıl mıdır?

        -Heyecandır.

        -Ailedir.

        -Memlekettir.

        -Buluşmadır.

        -Ortak değerdir.

        -Kavuşmadır.

        -Gururdur, hüzündür.

        -Her şeydir...

        Eurovision çocukluğumuz, gençliğimiz, ilk dansımız, ilk aşkımız, ilk heyecanımızdır... Anlatmaya da kelimeler, cümleler yetmez. O duygular bir daha da bulunmaz...