Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Özdeş: ''Hücumda yetersizdik'' - Kasımpaşa Haberleri

        Kasımpaşa teknik direktörü Kemal Özdeş, 2-0 mağlup olduklarınıGalatasaray maçının ardından konuştu.

        Yaşanan sakatlık sebebiyle oyuncu haklarından birini kaybettiğini söyleyen Özdeş, ''Galatasaray ilk 4 maçta 2. yarılarda rakibin oynamasına izin veriyordu. Bu da bizi çok yordu. Savunmamızdan bir oyuncumun sakatlanması ön tarafta bir oyuncu değişikliğinin eksik olmasını gerektirdi. Bugün sadece savunma yaptık, hücumdan memnun değilim. Çok iyi hücum oyuncularım var fakat bugün performansları iyi değildi.'' dedi.

        ''DİKİNE ATAKLARI DURDURDUK AMA...''

        Dikine yapılan atakları durdurduklarını söyleyen Kemal Özdeş, ''Galatasaray'ın dikine ataklarını durdurduk ancak bu kez farklı bir oyun oynayarak bekleri çok çıkmaya başladı.Bugün bize en büyük problem yaratan şey çıkarken yaptığımız top kayıpları oldu. Çıkarken yaptığımız kayıplar pahalıya patladı.İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da çok kırılma anı bir pozisyonda gol buldu Galatasaray.'' ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        Maçın hakemiyle ile ilgili açıklamalarda bulunan Özdeş, ''Hakemi de kutluyorum iyi bir maç yönetti. Önümüzde zor bir maç var, oyunumuzu toparlayacağız.'' diyerek sözlerini noktaladı.

        BASIN TOPLANTISI

        Müsabaka sonrasında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, "Kaybettiğimiz için üzgünüz. Bu statta oynamak gerçekten zor. Galatasaray, burada oynadığı iki maçta ilk 30 dakikada baskılı oynadı. Kaybettiği yerde baskı yapıyorlar. Bir benzeri de bu maçta oldu. Galatasaray'ı diğer maçlarda oynamadığı gibi oynattık. Top rakipteyken iyi oynadık. Topu önde sahip olmamız gerekiyordu. Kazandığımız toplarla hızlı oynamamız gerekiyordu. Çok fazla pozisyon vermedik. Baskı yedik. Top kayıpları gollerle sonuçlandı. İlk yarıya da bu golle 1-0 geride gittik. İkinci yarı rakip alanda oynamaya çalıştık. Sonuçlar üretemedik. 79. dakikada yediğimiz gol puan almamızı ortadan kaldırdı. Bugün ofansif olarak üretken değildik. Galatasaray'ı kutluyorum. Kayserispor maçına hazırlanacağız" şeklinde konuştu.

        REKLAM

        Karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır'ın takdir hakkını Galatasaray'dan yana kullandığı yorumuna katılmadığını belirten Özdeş, "Hakemlik bir şey yoktur. Baskı bazen sertlik getiriyor. İki kartla cezalandırıldık. Bugün çok basit iki gol yedik. Önde top tutamamanın cezasını çektik" ifadelerini kullandı.

        Özdeş, Gomis hakkında ise, "Etkili bir forvet. O kaleden ne kadar uzak olursa o kadar etkinliği azalıyor. Bizim kaptırdığımız toplar ona fırsatlar verdi. 5. maçımızda yemediğimiz tarzda gol yedik. Gomis, top ne kadar sizin ceza sahanızda oynanırsa o kadar etkili oluyor" diye konuştu.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa