Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Özbek'ten Okan Buruk'a: ''Galatasaray'a gelmenin yolu bu değil'' - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek deneyimli teknik direktör Mustafa Denizli’nin kızı Lal Deniz’nin kurduğu şirketin lansman gecesinde gazetecilerle yaptığı sohbette Igor Tudor ile Okan Buruk arasında yaşanan tartışmayı anlattı.

        Gazete Habertürk'ün haberine göre Dursun Özbek, Tudor’un pırlanta gibi bir adam olduğunu belirtirken Okan’ın dilediği özürü ise “Çok geç” olarak yorumladı. Özbek, “Eğer Okan Galatasaray’a hoca olarak gelmek istiyorsa yolu bu değil” ifadesini kullandı.

        IGOR TUDOR’UN DERDİ OYUNUN YAVAŞLAMASI

        Başkan, Akhisar maçı sonrasında hemen Tudor ile konuştuğunu belirtirken Okan ile yaşadığı tartışmayı öğrenmek istediğini söyledi. Özbek, “Tudor, maç 2-2 devam ederken hakemin Okan’ı tribüne gönderdiğini ama çıkmamakta direndiğini ve kendisinin de Okan’ı uyardığını söyledi. Tudor takımının tempo yakaladığını ve Okan’ın bu gecikmesiyle oyunu yavaşlattığını ve buna tepki gösterdiğini anlattı. Okan ile yaşadığı olay tamamen bundan ibaret” dedi.

        REKLAM

        ''SÖZLERE ÇOK ÜZÜLDÜM''

        Ancak asıl olayın maç sonunda yaşandığını belirten Özbek “Maç sonunda Tudor, İtalyanca konuşarak Okan’ın yanına gitmiş. Ve elini uzatmış. ‘Maç içinde yaşanan maç içinde kalır’ demiş. Ama Okan hiç bir tepki vermemiş. Üstelik elinin tersi ile Tudor’un uzattığı eli ittirmiş. Bizim hocamızın olaydaki rolü bu kadardır. Kendisini yakından tanıyanlar bilir. Çok mütevazı ve çok iyi bir insandır. Bütün yaşananlar bundan ibarettir. Okan’ın sözlerini duyunca da gerçekten çok üzüldük.” diye konuştu.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa