Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Emlak Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık: Aktif değerimizi 3 yılda iki katına çıkaracağız - Emlak Haberleri

        Hisselerinin yüzde 25’i Borsa İstanbul’da işlem gören Özak GYO, doğrudan bireysel yatırımcıyı hedefleyen yeni bir finansal bilgilendirme hizmeti başlattı. Yayına başlayan www.aklaarz.com internet sitesi ile uzun vadeli düşünen bireysel yatırımcıya Özak GYO hisselerinin ve genel olarak GYO’lara yatırımların avantajları anlatılıyor. Özak GYO’nun 1.4 milyar TL olan net aktif değerini 3 yıl içinde iki katına çıkarmayı hedeflediklerini söyleyen Özak Global Holding ve Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, “Kurumsal yatırımcı bizi biliyor. Fakat bireysel yatırımcının da Özak GYO’daki fırsatı görmesini istiyoruz. Kira gelirlerimiz düzenli artmaya devam ediyor. Kontratlarımızda ve doluluk oranlarımızda bir gerileme yok. Çoğunluğu kurumsal müşterilerden gelen döviz ağırlıklı kira gelirimiz var” dedi.

        REKLAM

        2017 KİRA GELİRİ 76.2 MİLYON TL

        Gazete Habertürk'ten Sefer Yüksel'in haberine göre Akbalık, 2017 kira geliri beklentilerinin 76.2 milyon TL olduğunu ifade etti. Türkiye’de konutların yüzde 13’ünün markalı olduğunu kaydeden Akbalık, “Vizyonu olan, tüketicinin beklentisini karşılayan markalı projelere talep daha da artacak” diye konuştu.

        1 MİLYON KONUT İHTİYACI

        Nitelikli konut, ofis ve diğer ticari alan ihtiyaçlarının sürekli arttığını belirten Akbalık, “Yıllık 1 milyon konut ihtiyacı var” dedi.

        GYO HİSSELERİ % 60 İSKONTOLU

        Borsa İstanbul’daki GYO hisselerinin yüzde 55-60 iskontolu işlem gördüğünü belirten Ahmet Akbalık, bir ev alacak kadar parası olmayan ama gayrimenkul sektörünün gelişiminden ve güvenli yatırım ortamından yararlanmak isteyen yatırımcılar için GYO hisselerini biçilmiş kaftan olarak tanımladı.

        REKLAM
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa