Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde bir genç, tekneyle açıldığı baraj gölünde boğuldu.

        Edinilen bilgiye göre, Arif Toslak (22), arkadaşlarıyla birlikte Kızyusuflu köyünde bulunan Aslantaş Baraj Gölü’nün kenarına pikniğe gitti. Bir ara gruptan ayrılan Toslak, baraj gölünün kenarında bulunan tekneyle suya açıldı. İddiaya göre Arif Toslak tekne ile baraj gölünün ortasına gelince tekneden inerek suya girdi. Bir süre sonra kıyıda bulunan arkadaşları Arif Toslak’ın yardım çığlıklarını duydu. Baraj gölünün ortasında kaybolan Arif Toslak için arkadaşları durumu hemen jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri Arif Toslak’a ulaşmak için Hatay AFAD’a bağlı dalgıçlardan yardım istedi. Hatay’dan gelen dalgıçlar gece saatlerine kadar yaptıkları arama kurtarma çalışması sonucu Arif Toslak’a ulaşamadı. Sabah gün ağarınca tekrar başlayan arama çalışmaları sonucu Arif Toslak’ın cansız bedenine ulaşıldı.

        Olay yerinde bulunan Arif Toslak’ın yakınları cesedin sudan çıkarılışı esnasında sinir krizleri geçirdi. Arif Toslak’ın cesedi Adana Adli Tıp kurumuna gönderilmek üzere Kadirli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Arif Toslak’ın geçen yıl evlendiği ve henüz aylık bir çocuğu olduğu öğrenildi.

        Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Osmaniye İlçeleri
        Tüm Osmaniye Haberleri
         Osmaniye

        Osmaniye

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa