Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OsmaniyeKadirli karayolunda yol kenarında meydana gelen anız yangını, dumanın görüş mesafesini düşürmesi nedeniyle olası trafik kazalarına davetiye çıkardı.

        OsmaniyeKadirli karayolunda yol kenarında anız yangını nedeniyle yükselen duman görüş mesafesini sıfıra düşürdü. Duman sebebiyle araçlar ilerlemekte güçlük çekerken bazı otomobillerin far yaktıkları görüldü.

        Kazaya davetiye çıkaran yangından gökyüzüne yükselen duman, halkın sağlığını da tehdit ederken, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri, "Çiftçiler anız yangının zararlarını bir bilseler anızları yakmazlar. Gerçeği öğrendikten sonra para da versen yaktıramazsın. Anız yangını toprağı yoruyor, hastalandırıyor, verimi düşürüyor, doğanın dengesini bozuyor. Bu yüzden çiftçilerimiz çok büyük zarara uğruyor. Ayrıca elektrik direkleri yanıyor. Trafiği aksatıyor ve kazalara sebep veriyor” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Osmaniye İlçeleri
        Tüm Osmaniye Haberleri
         Osmaniye

        Osmaniye

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa