Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde İŞKUR Hizmet Merkezi ile Kadirli Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi arasında engellilere yönelik açılan minyatür, nakış ve kilim dokuma kurslarında eğitim gören kursiyerler sergi açtı.

        Açılan sergide engelli kursiyerler, el becerilerini kullanarak ürettikleri el emeği göz nuru ürünleri sergiledi.

        Kadirli’de açılan sergiye İŞKUR İl Müdürü Ahmet Altunkaynak’ın yanı sıra Kadirli Hizmet Merkezi Şube Müdürü Abdülhamit Yıldırım, hastane yönetimi, eğitici ve davetliler katıldı.

        Bütün stantları dolaşan İl Müdürü Ahmet Altunkaynak, “Kursiyerlerimizin engellerine rağmen üretmiş olduğu bu güzel ürünleri burada görmek beni fazlasıyla mutlu etti. Açmış olduğumuz kurslar engellileri hem bir meslek sahibi yapacak hem de rehabilite süreçlerine katkı sağlayarak topluma kazandırılmalarını sağlayacak. Engellilere hizmet veren bir kurum olarak bu tür hizmetlerimiz ilerleyen dönemlerde de devam edecek" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Osmaniye İlçeleri
        Tüm Osmaniye Haberleri
         Osmaniye

        Osmaniye

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa