Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde, belediyeye ait Fen İşleri Müdürlüğü asfalt şantiyesindeki kum tepelerine yuva yapan kırlangıçların yuvalarına zarar vermemek için şantiyede duran işler kuşların yuvalarından ayrılmasıyla tekrardan başladı.

        Kadirli Belediyesine ait asfalt şantiyesinde, asfalt yapımında kullanılan kum yığınlarına yuva yapan kırlangıç kuşlarının yuvalarına zarar verilmemesi için Belediye Başkanı Dr.Ömer Tarhan’ın talimatıyla şantiyede işler durdurulmuştu. Nisan ayında kuluçka döneminde yuva yapan kırlangıçların yavrularını yuvadan uçurmasıyla birlikte şantiyedeki bir aylık misafirlikleri sona erdi.

        Kırlangıçların yavrularıyla birlikte kum yığınlarını terk etmesi sonucu asfalt şantiyesinde duran işlerde yeniden başladı. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü Şefi Salih Kocabaş işlere kaldıkları yerden yeniden başladıklarını belirterek, “Her yıl Nisan ayında kırlangıçlar şantiyede misafirimiz oluyor. Kum yığınlarına yuva yapıyorlar. Bu yıl da aynı şekilde yuvalarını yaptılar. Bizde Belediye Başkanımızın talimatıyla işleri durdurduk. Yuvalara zarar vermemek için de itina gösterdik. Şu anda kırlangıçlar yavrularını büyüttüler ve yuvadan uçup gittiler. Bizde tekrardan işe başı yaptık” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Osmaniye İlçeleri
        Tüm Osmaniye Haberleri
         Osmaniye

        Osmaniye

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa