Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OSMANİYE (AA) - Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde düştüğü dere yatağından itfaiye ekiplerince kurtarılan bir ayağı kırık yavru kedi hayvan barınağına teslim edildi.

        Dervişpaşa Mahallesi'nden geçen Bülbül Deresi'nde suların çekildiği alanda yavru bir kedinin mahsur kaldığını görenler durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, dere yatağına merdivenle inerek yavru kediyi kurtardı.

        Bir kutunun içine konan yavru kedinin bir bacağının kırık olduğunu tespit eden ekipler, gerekli tedavisinin yapılması için yavru kediyi belediyeye ait hayvan barınağı yetkililerine teslim etti.

        Kadirli Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi Sorumlusu Veteriner Hekim Murat Traş, yavru kedinin sağ ön ayağının bilek kısmında kırık olduğunu tespit ettiklerini söyledi.

        Traş, barınakta misafir edecekleri kedinin tedavi ve bakımının ardından sahiplendirileceğini dile getirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Osmaniye İlçeleri
        Tüm Osmaniye Haberleri
         Osmaniye

        Osmaniye

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa