Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU'da AK Parti'li ve MHP'liler, Cumhurbaşkanlığı ve 27'nci Dönem Milletvekilliği seçim sonuçlarını havai fişeklerle kutladı.

        Ordu'da resmi olmayan seçim sonuçlarına göre AK Parti'liler ve MHP'liler büyük coşku yaşayarak sokaklara döküldü. MHP Ordu İl Teşkilatı önünde davul zurnalı kutlama yapıldı. AK Parti Ordu İl binası önünde kurulan platform önünde toplanan partililer, büyük sevinç yaşadı. AK Parti'li Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, sahneye çıkarak Ordu'da her 4 seçmenden 3'ünün kendilerine oy verdiğini belirterek, "Cumhurbaşkanımız yeni hükümet sisteminde Türkiye'de ilk başkan olmuştur, ilk Cumhurbaşkanı olmuştur, hayırlı uğurlu olsun. Ordu'daki her 4 seçmenden 3'ü Cumhurbaşkanımızın bu başkanlık sürecinde bize destek olmuştur. Elbette bundan sonra bazı işlerin muhasebesi yapılacaktır ama önemli olan bugün Cumhurbaşkanımızın hem Ordu'da hem Türkiye'de göstermiş olduğu bu başarıyı sonuna kadar özümsemek mutlu olmak. Mutluyuz, umutluyuz, özellikle Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yeni siyasi sistemin Ordumuzda, Türkiye'de en ücraya kadar etki edeceğinin bilinci içinde olalım" dedi.

        AK Parti'liler ve MHP'liler araç konvoyu ile şehir turu atarak seçim sonucunu geç saatlere kadar kutladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa