Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu Büyükşehir Belediyesinin sosyal belediyeciliğin gereği olarak 2015 yılında hizmete açtığı ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören kadınlar plajları 2018 yaz sezonunu açtı. Plajlar, haftanın yedi günü 10.3019.00 saatleri arasında hizmet verecek.

        ORBEL A.Ş. tarafından işletilen Perşembe, Ünye ve Fatsa Kadınlar Plajları, Ramazan ayının sona ermesiyle birlikte yeni sezon için tüm hazırlıklarını tamamlayarak kapılarını vatandaşlara açtı. Geçen yıllarda rekor seviyede ilgi gören kadınlar plajlarının bu yaz sezonunun da gözdesi olması bekleniyor.

        10.3019.00 saatleri arasında hizmet verecek

        18 Eylül’e kadar açık olacak kadınlar plajları, haftanın yedi günü 10.3019.00 saatleri arasında hizmet verecek. Giriş ücretinin kişi başı 2 TL olacağı plajlardan 010 yaş arası çocuklar ücretsiz olarak faydalanırken, aileleriyle birlikte gelen 07 yaş arasındaki erkek çocukları da plajlara giriş yapabilecek.

        Plajlarda her türlü imkân var

        Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı kısa sürede tamamlanan ve yoğun ilgi gören kadınlar plajları, sıradan bir kumsal olmanın ötesinde insanların uzun süre vakit geçirebileceği bir rekreasyon alanı olarak hizmet veriyor. İçerisinde yürüyüş yolları, soyunma kabini, tuvalet, ilk yardım ve su kazalarını engelleme hizmeti, güvenlik hizmeti, güvenlik bandı, çocuk bakım odası ve mescit bulunan kadınlar plajlarında bir de büfe yer alıyor.

        Plajlar sosyal devletin gereği

        Kadınlar plajlarının sezonu açmasıyla ilgili açıklamada bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Sosyal belediyeciliğin gereği olarak kadınlarımızın rahatça denize girebilmesi amacıyla hizmete aldığımız kadınlar plajlarımız, geçen yaz mevsimi vatandaşlardan büyük talep görerek toplam 50 bin kişiyi ağırladı. Kadınlar plajlarıyla ilgili toplumun değişik kesimlerinden çok olumlu tepkiler aldık ve birçok vatandaşımız bizlere özel olarak teşekkürlerini iletti. Bu sene daha fazla kişinin bu hizmetten faydalanacağını düşünüyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa