Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ramazan ayının başlamasıyla birlikte tezgâhları süsleyen tatlılara vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

        Ramazan’da tatlıya ilginin arttığını belirten tatlıcılar, “Ramazan ayının başlamasıyla birlikte tatlı satışlarımız dört katına çıktı. Öğleden sonraları iftara hazırlık için satış yapıyoruz. Vatandaşlar oldukça ilgi gösteriyor. Her sene Ramazan ayı boyunca tatlı çeşitlerimizi de bol tutuyoruz” dediler.

        Fıstık fiyatları aldı başını gidiyor

        Fatsa’da pastane işletmesi sahibi Halit Özkurt, “Tatlı malzemelerinde devamlı yükseliş olsa da bu Ramazan fiyatlara pek fazla yansıtamadık. Özellikle iç fıstık fiyatları aldı başını gidiyor. Bizler bu durumdan çok rahatsızız. Önümüzde ki günlerde malzeme fiyatları düşerse bizlerden ucuz tatlıyı vatandaşlara yedirmek istiyoruz” diye konuştu.

        Tezgahlardaki tatlı çeşitlerinin fiyatları ise şöyle: Baklava çeşitleri 30 TL, tulumba 1520 TL, yaş pastalar 25 ile 100 TL.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa