Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        24 Haziran seçimleri için saha çalışmalarını sürdüren AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, ‘Cumhurbaşkanına ayrı partisine ayrı’ oy atılmaması gerektiğini belirterek, “Kanatsız kartal olmaz” dedi.

        Altınordu ilçesinde resmi gerçekleştirdiği resmi kurum ziyaretlerinin ardından Mesudiye ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu burada yaptığı konuşmada, “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti ayrı düşünülemez. Kanatsız kartal olur mu” ifadelerini kullandı.

        Gündoğdu “24 Haziran seçimleri Türkiye’nin en önemli seçimidir. Bu seçim Cumhurbaşkanlığı sisteminin seçimidir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı güçlü bir şekilde tekrar Cumhurbaşkanı yapmalıyız. Cumhurbaşkanımızın daha da güçlü olması için AK Parti’nin TBMM’de güçlü olması gerekiyor. Kanatsız kartal olmaz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bir kartal, AK Parti ise onun kanatlarıdır. İkisi birbirinden ayrı düşünülemez” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa