Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Ordu’da milletvekili adaylarını kamuoyuna tanıttı.

        TESK Otel’de gerçekleştirilen tanıtım töreninde CHP Ordu Milletvekili Adayları Seyit Torun, Mustafa Adıgüzel, Onur Çam, Sebanur Özdemir, Atila Şahin ve Nazım Yiğit Günay partililerle buluştu. Törende bir konuşma yapan CHP Ordu İl Başkanı Yusuf Furtun, “24 Haziran seçimleri için partimiz adaylarını belirlemiştir. Şunu özellikle söylenmek istiyorum: Bu liste kişilerin değil, partimizin listesidir. Bize düşen bu listeden en fazla sayıda milletvekilinin çıkması için mücadele etmektir. Listedeki adaylarımızın hepsi birbirinden değerli, mücadele gücü yüksek adaylardır. Hatırlatmak isterim ki Türkiye’de 16 Nisan Referandumu ile birlikte sistem değişmiştir. Bu anlamda, 24 Haziran seçimlerine mücadele gücü yüksek adaylarla giriyor olmamızın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha vurgulamak isterim” dedi.

        Furtun’un konuşmasının ardından milletvekili adayları özgeçmişleri okunarak kürsüye davet edildi. Partililere seslenen ve düşüncelerini ifade eden adaylar, daha sonra partilileri selamlayarak seçim çalışmalarına başladılar.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa