Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Ordu milletvekili adayları seçim çalışmalarına başlamadan önce protokol ziyaretlerinde bulundu.

        AK Parti Ordu Milletvekili Adayları Şenel Yediyıldız, Ergün Taşçı, Metin Gündoğdu, Hamide Aydemir Demir, Sait İnan ve Yavuz Selim Kıran ve AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk ilk olarak Ordu Valisi Seddar Yavuz’u makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Vali Seddar Yavuz, seçim güvenliği için alınan tedbir ve uygulamalar hakkında bilgi verdi.

        AK Parti Milletvekili adayları daha sonra Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı ziyaret etti. Enver Yılmaz tarafından kapıda karşılanan milletvekili adayları, Ordu Büyükşehir Belediyesinin il genelinde gerçekleştirdiği çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirttiler. Ziyarette konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye ve millet açısından hayırlara vesile olması dileğinde bulundu. Yılmaz, “Hedefimiz 6’da 6 yapmaktır. Allah mahcup etmesin” dedi.

        AK Parti Ordu 1. Sıra Adayı Şenel Yediyıldız da 24 Temmuz seçimlerinin çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Türkiye bugün bir varoluş, bir dik duruş mücadelesi vermektedir. Hatta bu varoluş mücadelesi 16 yıldır devam etmektedir. Bu mücadelesini her seçimde biraz daha güçlenerek veriyor. Bunun sorumluluğunu hep hissediyoruz” diye konuştu.

        AK Parti milletvekili adayları daha sonra sırasıyla Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz, Adalet Komisyonu Başkanı Mesut Bilen, Ordu Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, Ordu Jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer’i ziyaret etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa