Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu’da, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte sebzemeyve pazarlarında ürün çeşitliliği artarken, talep ise iki katına kadar çıktı.

        Ramazan ayının gelmesiyle birlikte pazarlar da bereketlendi. Ürün çeşidini arttıran esnaf, müşteriyi memnun edebilmek için elinden geleni yapıyor. Özellikle oruç tutan insanların meyve ve sebzeyi fazla alması ise, satışları neredeyse iki katına kadar çıkartıyor. Pazarcılar, Ramazan ayında yoğunluktan dolayı yorulsalar da memnun olduklarını belirtiyorlar.

        İşlerinin Ramazan ayının gelmesiyle neredeyse iki katına kadar ulaştığını belirten manav Aykut Öztürk, insanların en çok yaz meyvelerini tercih ettiğini söyledi. Ramazan ayı olması nedeniyle işlerin bir hayli yoğunlaştığını aktaran Öztürk, “İnsanlar oruç tuttukları için her gördüğü meyveden almak istiyor. Bu da bizim satışlarımızın artmasına neden oluyor. İşlerimiz yoğun olsa da halimizden memnunuz. Ramazan ayı bereketi ile geldi” dedi.

        Karpuz, çilek, erik, kiraz ve şeftali gibi genellikle yaz meyvelerini tercih eden müşteriler ise yaz meyvelerinde da fiyatların yüksek olmasından yakındıklarını belirttiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa