Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu Büyükşehir Belediyesinin dış cephe iyileştirme çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor.

        Altınordu ilçesinde ikinci etap olarak isimlendirilen Rus Pazarı Kavşağı ile Kumbaşı Liman mevkisine kadar olan Karadeniz sahil yolu güzergâhında yolun sağında ve solundaki binaları kapsayan projede çalışmalar tamamlandı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “2. etapta 6.5 km uzunluğundaki güzergâhta toplam 225 binanın dış cephesini yeniledik. Bina cephelerindeki reklam tabelalarını ve önlerindeki totem tabelaları kaldırarak göz zevkini bozan görüntüye son verdik. Yayalaştırma çalışmalarını sürdürdüğümüz Süleyman Felek Caddemizde 135 binanın cephe iyileştirmesini tamamlayarak projemizde yüzde 80 seviyesine geldik. Gerçekleştirdiğimiz projelerle birlikte Ordu ilimiz, Karadeniz’de kentsel dönüşümü en fazla hisseden iller arasına girdi. İlimizi bölgemizde cazibe merkezi olacak modern bir kent hâline getiriyoruz” diye konuştu.

        Fatsa’da yüzde 95, Ünye’de yüzde 70 tamamlandı

        Ünye ve Fatsa ilçelerinde de uygulamaya konulan dış cephe iyileştirme projelerinin büyük bir hızla devam ettiğini ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “Fatsa ilçemizde 168 binanın 139’unda, Ünye ilçemizde ise 180 binanın 113’ünde cephe iyileştirme çalışmalarımız tamamlandı. Bu kapsamda, dış cephelerin mantolama ve boyaması, süsleme olarak dikmeleri, kat silmeleri, zemin kat iş yerlerinde alüminyum kompozit kaplamaları, doğrama ve merkezi sistem anten dönüşümü yapılıyor” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa