Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu'da, sektör temsilcilerinin katılımlarıyla Turizm Çalıştayı gerçekleştirildi.

        Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) öncülüğünde, odanın toplantı salonunda organize edilen çalıştaya, OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel, OTSO Meclis Başkanı Necat Avcı ve turizm sektöründe faaliyet gösteren firma temsilcileri katıldı.

        Programda, Ordu'nun mevcut turizm potansiyeli, sorunlar ve çözüm önerileri, turizm lokasyonları, mekansal planlama ve pazarlama konuları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

        Karlıbel, çalıştayın ardından yaptığı açıklamada, şehrin turizm kenti olması için oda üyesi turizm sektör temsilcileri ile çalışma başlattıklarını belirtti.

        Toplam 3 oturumdan oluşacak turizm çalıştayının ilkini odada gerçekleştirdiklerini aktaran Karlıbel, "Diğer iki çalıştayımızı da turizm sektör temsilcilerinin katılımları ile iki hafta içerisinde tamamlayarak bir rapor haline getirmiş olacağız. Buradan çıkacak rapor ve taleplerimizi, Ordu'nun turizm pastasından pay alması için gerekli yerlere ulaştıracağız ve takipçisi olacağız. Güzel bir amaç için yola çıktık. İnşallah güzel sonuçlar elde edeceğiz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa