Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu'da devam eden yatırımların ele alındığı değerlendirme toplantısı yapıldı.

        Vali Muammer Erol başkanlığında valilikte gerçekleştirilen programa, AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Ataş ve diğer ilgililer katıldı.

        Ordu'da devam eden projeleri değerlendirmek için kentte bulunduklarını belirten Özer, "2024 yılında Ordu'nun ihtiyacı olan yatırım planlarının şimdiden çalışmalarını yapmak üzere bir değerlendirme toplantısı yapacağız." dedi.

        Özer, amaçlarının Ordu'yu çok daha ileriye taşımak ve kronik problemlerini çözmek olduğunu vurgulayarak, verdikleri sözleri yerine getirmeye gayret edeceklerini aktardı.

        Ordu'nun, Karadeniz sahilinin parlayan yıldızı olma potansiyeli en yüksek illerinin başında geldiğine işaret eden Özer, "Ordu yeşili, denizi ve ticari potansiyeli ile çok daha iyi noktalara gelecek inşallah. Bunun için de el birliği yapmaya ihtiyacımız var. Birlikte tüm deneyimlerimizi, tüm müktesebatınızı aynı noktada teksif etmeye ihtiyacımız var. Bunu yapabilecek irademiz de var. İnşallah sayın Valimizin de büyük emekleri ve koordinasyonu ile tüm problemler adım adım çözülecek." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa