Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU (AA) - Türkiye Görme Engelliler Atletizm Şampiyonası'nda iki ayrı kategoride gümüş madalya kazanan Nusrettin Genç, başarısını Ordu Valisi Seddar Yavuz ile paylaştı.

        Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonunca, 17-19 Nisan'da Bursa'da düzenlenen şampiyonaya katılan ve başarılı olan Nusrettin Genç, Seddar Yavuz'u makamında ziyaret etti.

        Ulubey Kaymakamı Anıl Alkal'ın da katıldığı ziyarette konuşan 50 yaşındaki Genç, "Türkiye Atletizm Şampiyonası'na ferdi olarak katıldım. Şampiyonada hem bin 500 metre koşusunda hem de cirit atmada iyi de bir derece elde ederek Türkiye ikincisi oldum ve gümüş madalya kazandım." dedi.

        Genç, 2010 yılında geçirdiği bir rahatsızlık sonucu görme engelli olduğunu aktararak, şunları kaydetti:

        "Hayat mücadelemden ve yaşama azmimden hiçbir şey kaybetmedim. Türkiye Görme Engelliler Federasyonunun ferdi sporcusu olarak spor yaşantımı devam ettirdim. Daha önceki şampiyonlarda elde ettiğim derecelerden dolayı Görme Engelliler Milli Takımı'na seçildim. Şu anda milli takım sporcusuyum. Hedefim 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda ülkemi temsil edebilmektir. Bunun için de var gücümle çalışacağım."

        Vali Yavuz ise görme engelli Nusrettin Genç'in başarısından ve azminden çok etkilendiğini ifade ederek, "Hedeflerini gerçekleştirmesi için bizler de bundan sonra Nusrettin kardeşimizin yanında olacağız." şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa