Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU (AA) - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu'da UEFA standartlarında yapılan yeni stada ilişkin, "Yaklaşık 280 işçinin çalıştığı bu stadı en kısa sürede sporsevenlerin hizmetine sunmaya gayret edeceğiz." dedi.

        Yılmaz, beraberinde Yeni Orduspor'un yöneticileri ile birlikte Durugöl Mahallesi'nde devam eden yeni stadın inşaatında incelemelerde bulundu.

        Ziyarette statla ilgili firma yetkililerden bilgi alan Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, stadın sorunsuz bir şekilde ilerlediğini söyledi.

        Başkan Yılmaz, stadın genel hatlarıyla yüzde 80 oranında tamamladığını belirterek, "Stat inşaatının başlamasından bu yana henüz bir bir yıl dolmamasına rağmen gelinen süreç oldukça memnuniyet verici." diye konuştu.

        Türkiye'de bu hızla devam eden başka bir inşaatın olmadığına vurgu yapan Yılmaz, stat inşaatında ince işçiliğine son sürat devam edildiğini vurguladı.

        Enver Yılmaz, yetkili firmanın stadın ağustos ayında tamamlanmasını öngördüğünü anlatarak, "Biz buna biraz opsiyon sağlayabiliriz. Özellikle önümüzdeki günlerde serilen çimin futbola elverişli olup olmaması bir iki ay vakit alabilecek gibi. Ancak her şeye rağmen yaklaşık 280 işçinin çalıştığı bu stadı en kısa sürede sporseverlerin hizmetine sunmaya gayret edeceğiz." şeklinde konuştu.

        Stadın özellikleri hakkında bilgi veren Yılmaz, "Stat projesinde 500 araçlık otopark yer alıyor, ayrıca 16 adet asansör ve 20 adet loca bulunacak. Stat zemini alttan ısıtmalı ve mor-beyaz renklerle çevresi donatılacak. İnşallah fındık figürlü de olacak bu stat önümüzdeki sezona yetiştirilecek." ifadelerini kullandı.

        Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, stadın hizmete girmesiyle birlikte Yeni Orduspor'un da güzel başarılara imza atacağına inandığını aktararak, "Ordululardan tek beklentimiz, statlarına ve takımlarına sahip çıkmaları. Gelsinler tribünleri doldursunlar. Onlara muazzam bir tesis yapıyoruz. Böyle bir tesiste maç izlemenin keyfine varsınlar." değerlendirmesinde bulundu.

        Yeni Ordu Stadı'nın mimarı açıdan adeta şaheser olduğunun altını çizen Yılmaz, "Yaklaşık 150 milyon lira yatırımla yapılan bu tesisi ilimize kazandıran başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, hükümetimize ve Gençlik ve Spor Bakanlığına çok teşekkür ederiz." diye konuştu.

        Enver Yılmaz, stadın açılmasıyla önemli spor organizasyonlarını Ordu'ya alabilmek için girişimlerin sürdüğünü sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa