Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU’nun Korgan ilçesinde çalıştığı ekskavatörün devrilmesi sonucu altında ezilen operatör Mahmut Köklü (33), hayatını kaybetti.

        Kaza, bugün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Koççuğaz Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, mahallede yol açma ve genişletme çalışması yapan Mahmut Köklü’nün kullandığı ekskavatör, operatörünün kontrolünü yitirmesi sonucu devrildi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptığı kontrolde aracın altında kalan Köklü’nün hayatını kaybettiğini belirledi. Köklü’nün cansız bedeni, incelemenin ardından otopsi için Korgan Devlet Hastanesine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Bu arada, Köklü’nün Yeniden Refah Partisi Korgan Belediye Başkan adayı Selahattin Köklü’nün oğlu olduğu, evli ve 2 çocuğunun bulunduğu öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa