Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1419 Haziran tarihleri arasında Uçhisar’da bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Cappadox Festivali sona erdi.

        6 gün boyunca sanatı, sporu ve doğayı sevenleri buluşturan Festival süresince çağdaş sanat, vadi yürüyüşü, vadi bisikleti, gurme tadım, konser, ve meditasyon gibi açık hava aktiviteleri gerçekleştirildi.

        4. Cappadox Festivali hakkında değerlendirmelerde bulunan Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan açıklamasında, “Geçen yıl 3 gün süre ile gerçekleştirilen Cappadox Festivali bu yıl daha kapsamlı ve daha iyi bir organizeyle başarılı bir şekilde 6 güne tamamlandı. Emeği geçen organizasyon ekibine Uçhisar halkım adına teşekkür ediyorum. Böyle kapsamlı organizasyonlar Uçhisarımız’a ve bölgemize önemli katkılar sağlamaktadır. Aynı şekilde saat mefhumu gözetmeden gece gündüz çalışan personelime ve festival için kasabamıza gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayan turizmcilerimize, esnafımıza, güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum “dedi.

        Cappadox festivalinin son günü kapanış etkinliği olarak Uçhisar Meydan’da Duman grubunun halk konseri düzenlendi. Festivale, Nevşehir ve ilçeleri dışında çevre illerden de katılım oldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa