Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Kurugöl köyünde gece saatlerinde Murat Baloğlu’nun ölü bulunmasının ardından köyde aranan ağabeyi O.B. de sabah saatlerinde köyde bulundu.

        Edinilen bilgilere göre, Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Kurugöl köyünde çobanlık yapan Murat Baloğlu (12) ile ağabeyi O.B. (14) köyde koyunları otlatmak üzere meraya çıktı. Akşam saatlerinde Murat Baloğlu'nun cansız bedeni babası tarafından merada bulunurken ağabeyi O.B. ise kayıplara karıştı. Dün gece saatlerinde jandarma ekipleri ve köylüler tarafından aranan O.B. sabah saatlerinde Ağıllı köyünde yakınları tarafından bulunmasının ardından jandarma ekiplerine teslim edildi.

        Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan O.B. adliyeye sevk edilirken, savcılıktaki ifadesinin devam ettiği öğrenildi. Hayatını kaydeden Murat Baloğlu'nun ise Kurugöl köyünde bu sabah toprağa verildiği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa