Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekili seçimleri öncesinde seçim çalışmalarına Kapadokya’da balon firmasında görev yapan çalışanlar ile bir araya gelerek devam etti.

        AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve Emre Çalışkan seçim ziyaretleri kapsamında Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde balon uçuş alanını ziyaret ederek burada sıcak hava balon çalışanları ile bayramlaştı. Bayramlaşmaya büyük ilgi gösteren balon firması çalışanları ile tek tek tokalaşan AK Parti İl Başkanı Yanar ve miilletvekili adayları daha sonra ise burada yaptıkları konuşmada 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için destek istediler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa