Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜKÇAM) Müdürü Doç. Dr. Leyla Kahraman, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ’i ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

        Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi ve NÜKÇAM Yönetim Kurulu üyesi Yardımcı Doçent Doktor Hatice Doğan ,NÜKÇAM Danışma Kurulu üyesi Avukat Sema Yurtbilir Yavuz’un da hazır bulunduğu ziyarette konuşan NÜKÇAM Müdürü Doç. Dr. Kahraman, gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin olarak Belediye Başkanı Seçen ’e bilgiler aktardı. Kahraman, Seçen’ e görevinde başarılar diledi ve bundan sonraki süreçte de Nevşehir Belediyesi ile ortak projeler üretimi ve uygulanması yönündeki işbirliğinin sürmesi temennisini iletti.

        Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ’de, NÜKÇAM ile Nevşehir Belediyesi arasındaki işbirliğinin artarak süreceğini ifade etti. Seçen, bu kapsamlı çalışmalar içerisinde bulunan tüm NÜKÇAM çalışanlarını tebrik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa