Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya’nın Kemer ilçesinde bu yıl 12'ncisi düzenlenen 'Miss Aura İnternational Güzellik Yarışması' için 28 ülkeden gelen güzeller Kapadokya’ya geldi.

        Kemer'de düzenlenen 'Miss Aura İnternational Güzellik Yarışması' için 28 ülkenin güzelleri Beldibi Mahallesi'ndeki bir otelde 21 Mayıs Pazartesi günü yapılacak final gecesine kadar kampa girdi. Antalya Kemer’de kampa giren güzeller Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinin tarihi ve turistik mekanlarını gezdi. Göreme Açık Hava Müzesi'ni ziyaret eden güzellere yerli ve yabancı turistler büyük ilgi gösterirken güzeller Kapadokya’nın eşsiz güzelliğine hayran kaldı. Özellikle Çinli turistlerin büyük ilgi gösterdiği güzeller Çinliler ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa