Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Neto: Biz Fenerbahçe'yiz - Fenerbahçe Haberleri

        Luis Neto, Fenerbahçe’deki kötü gidişatı durdurup seri galibiyetler alarak iye yerlere geleceklerini açıkladı... Samandıra’da basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Portekizli yıldız şunları söyledi: “Fenerbahçe’de oynayan her oyuncunun kalitesi vardır. Bizim tek düşüncemiz bu durumu lehimize çevirmek. En hızlı şekilde bu takımı layık olduğu yere taşımak istiyoruz. Türkiye Ligi çekişmeli ve zor bir lig. Henüz ligin başındayız. Önümüzde çok maç var ve her maç zor. Bizim rakiplerimiz de zor maçlar oynayacak. Bu durumu lehimize çevirmek için fırsatımız var. Hala dönebilecek ve arayı kapatacak durumdayız. Türkiye’de şampiyon olmak kolay değil. Her maç öngörülemez şekilde geçiyor. Biz Fenerbahçe’yiz, bunu unutmamamız lazım. Yakın zamanda galibiyet serilerine başlayacağız.

        ‘DERBİ ÖNEMLİ AMA ÖNCE MALATYA’

        “Herkes Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin önemini biliyor. Ama önce Yeni Malatyaspor maçımız var. Galatasaray derbisine çıkmadan önce bu maçı kazanmak zorundayız. Özgüven açısından da önemli bir maç.”

        ‘ÜST ÜSTE GELMESİ KÖTÜ OLDU’

        “Bazen sakatlıklar ve kırmızı kartlar yaşanır. Lig uzun bir maraton, böyle durumlar yaşarsanız. Bizim için kötü olan, bunların hepsinin üst üste gelmesi oldu. Benim ve Martin’in (Skrtel) kırmızı kartları oldu. Her ikisi de kırmızı kartla sonuçlanmayabilirdi.”

        `QUARESMA ATILMASA SARI KART GÖREBİLİRDİM´

        “Beşiktaş maçında gördüğüm kırmızı karta neden olan pozisyon, benim için karmaşık bir andı. Anlık gelişen bir olayın içerisinde karar vermem gerekiyordu ve böyle bir karar aldım. Bana göre çok sert bir faul değildi ama hakem son adam olarak değerlendirdi. Eğer 2 dakika önce Beşiktaş’ın oyuncusunu (Quaresma) atmamış olsaydı bana da sarı kart verebilirdi. Biraz baskıdan dolayı, biraz da durumu dengeleme düşüncesinden dolayı böyle bir karar verdi. Artık bu geçmişte kaldı. Şu an önümüzdeki maçları düşünüyoruz.”

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa