Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kentte uyuşturucu ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonlarda 2 kişi tutuklanırken, 3 kişi hakkında da adli işlem başlatıldı.

        Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, “Muş İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince il genelinde uyuşturucu ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda; Malazgirt ilçesinde daha önceden belirlenen 2 araçta ve olay yerinde yapılan aramalarda 8.92 gram metamfetamin maddesi, uyuşturucu içiminde kullanılan kırılmış ampul ve kova düzeneği ele geçirilmiştir. Araçlarda bulunan 3 kişiden 2’si ‘Uyuşturucu ya da Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama’ suçundan adli mercilerce tutuklanmış bir şahıs hakkında da ‘Kullanmak için uyuşturucu ya da uyarıcı madde satın almak, bulundurmak veya kabul etmek” suçundan adli işlem başlatılmıştır. Yine ilimiz özel harekat uygulama noktasında yapılan aramada ise 3.30 gram toz esrar maddesi ele geçirilmiş, araç içerisindeki bir kişi hakkında “Kullanmak için uyuşturucu ya da uyarıcı madde satın almak, bulundurmak veya kabul etmek” suçundan adli işlem başlatılmıştır. İl merkezinde yapılan rutin uygulamalar esnasında ise bir şahsın yapılan üst aramasında 1.22 gram esrar maddesi ele geçirilmiş olup şahıs hakkında işlem yapılmıştır” denildi.

        Açıklamada ayrıca GBT sorgusu yapılan bir şahsın ‘Uyuşturucu ya da uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama” suçundan arandığı tespit edildiği ve şahsın adli kontrolle serbest bırakıldığı ifade edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa