Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren gençlik liderlerinden Fuat Kardan, 1071 Malazgirt Spor Kulübü yöneticileri ve sporcularıyla bir araya geldi.

        Kulüp yöneticileri ve sporculara “Medeniyetimizin Keşfi Kudüs” adlı bir sunum gerçekleştiren Kardan, daha sonra gençlik merkezleri hakkında bilgi verdi. Katılımcıların yaz kamplarına katılması çağrısında bulunan Kardan, seminerden sonra futbolculardan gelen soruları yanıtladı.

        Etkinlikle ilgili konuşan Gençlik Lideri Fuat Kardan, “Bakanlık olarak 1012 Mayıs tarihleri arasında Kudüs’e bir gezimiz olmuştu. Bu gezi esnasında Kudüs’te yaşadıklarımızı, İsrail’in Kudüs halkına yaptıklarını ve Kudüs’ün neden Müslümanlar için önemli olduğu hakkında gençlere bilgi verip sunum gerçekleştirdik. Biraz da gençler ve gençlik merkezi üzerine konuştuk. Katılım sağlayan ve bizleri dinleyen herkese teşekkür ederiz” dedi.

        1071 Malazgirt Spor Kulübü Başkanı İbrahim Kaddafi Türeli ise, bayramlaşma törenlerine katılan ve yönetim ile sporculara sunum gerçekleştiren Gençlik Lideri Fuat Kardan’a teşekkür etti. Kudüs hakkında önemli bilgilere sahip olduklarını belirten Başkan Türeli, kulüpleri ve Malazgirt gençliği için bu tür projelere devam edeceklerini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa