Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş’un Varto ilçesindeki Çaylar Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerinin bir yıl boyunca hem ders esnasında hem de ders dışında hazırladığı materyaller, açılan sergiyle ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

        Varto Kültür Merkezi sergi salonunda gerçekleştirilen resim ve teknolojitasarım ve görsel sanatlar sergisi açılışına Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı İsmail Terzi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Süne, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulnasır Sever, YBO Müdürü Olcay Karataş, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Çalışmalar nedeniyle Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti. Sergide yer alan çalışmaların tamamının öğrenciler tarafından yapıldığını belirten okulun Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Dergül Güvenerek, “Yaşanan malzeme sıkıntısına rağmen güzel çalışmalar ortaya çıkarılmıştır. Eğer malzeme bakımından öğrencilerimiz daha iyi imkân bulmuş olsalardı, eminim ki çok daha güzel işler ortaya koyacaklardı. Akademik seviyede güzel işler çıktı. Ben öğrencilerimle gurur duyuyorum. Bu çocuklar bizim geleceğimiz. İlerde bu çocukların çok faydalı icatlar yapacağına inanıyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa