Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş’un Malazgirt ilçesindeki 1071 Malazgirt Spor Kulübü Başkanı İbrahim Kaddafi Türeli, gençler için ellerinden gelen tüm imkanları seferber ettiklerini söyledi.

        Gençlerin heba olmasını istemediğini ve bu yüzden kendi imkanlarını seferber ettiğini ifade eden Başkan Türeli, “Aylarca bir STK ve kurumlardan destek ve top yardımı bekledik. Kimse destek vermedi. Bu gençleri bir daha bir araya getiremeyiz. Önemli başarılara imza attık. Malazgirt tarihinde bir ilki başararak altyapı kurduk. Yeşilay sağ olsun bizlere destek verdi. Son antrenmanlarımıza şahit oldunuz, tek topla antrenman yapıyorduk” dedi.

        “Kendi imkanlarıyla futbol topu dağıttı”

        Başkan Türeli, küçük sahada yapılan antrenman sırasında kendi imkanlarıyla aldığı 15 adet futbol ve basketbol topu ile birlikte çeşitli spor malzemelerini sporcularına dağıttı. Küçük sahada düzenlenen tören, malzeme dağıtımının ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa