Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş’ta hafta sonu yapılacak turnuva için Diyarbakır’dan gelen öğrencileri taşıyan minibüsün kaza yapması sonucu 11’i kız öğrenci 13 kişi yaralandı.

        Alınan bilgilere göre kaza, güvenlik gerekçesiyle ulaşıma kapalı olan MuşKulp karayolu Kurtuluş mezrası yakınlarında meydana geldi. Muş’ta hafta sonu yapılacak küçükler voleybol turnuvası için Diyarbakır’dan gelen öğrencileri taşıyan Tuncay B. idaresindeki 21 TD 832 plakalı minibüs, virajda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Kazada Diyarbakır Çelebieser Ortaokulu Kız Voleybol Takımından 11 öğrenci ile 2 antrenör öğretmen yaralandı. Yaralılar bölgeye sevk edilen ambulanslarla Muş Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

        Yaralı öğrencileri hastanede ziyaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hamdullah Kardaş; Muş, Batman ve Diyarbakır’dan katılımla yapılacak voleybol turnuvasının 6 Mayıs Pazar günü Muş’ta yapılacağını belirterek, “Bugün teknik toplantımızı yapacaktık. Diyarbakır’dan gelen ekibimiz, Kulp yolunda trafik kazası geçirdi. Hamd olsun ciddi bir yaralanma yok. Sadece bir kızımızda sıyrık var, birinin de ayağında çatlak olabilir” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa