Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ile Liselere Geçiş Sistemi (LGS) deneme sınavlarında ilk 10'a giren 20 öğrenciyi ödüllendirildi.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, belediye tarafından YKS ve LGS sınavı öncesi öğrencilere yönelik düzenlenen deneme sınavlarında derece elde eden öğrenciler belirlendi.

        Öğrenciler için Sunay Mahallesi Şehit Polis Murat Yılmaz Bilgi Evi'nde düzenlenen programda konuşan Belediye Başkanı Feyat Asya, eğitimi önemsediklerini söyledi.

        Başkan Asya, "YKS ve LGS sınavları öncesi, öğrenciler için deneme sınavı hazırladık. Bu sınav ile sizleri hedefinize bir adım daha yaklaştırmak istedik. Her zaman öğrenci kardeşlerimize yönelik, eğitim öğretime yönelik destek noktasında elimizden geleni yapmaya gayret gösterdik. Bugünden sonrada Allah nasip ederse desteklerimizi sürdüreceğiz." diye konuştu.

        Başkan Asya, daha sonra başarılı öğrencileri tebrik ederek, ödüllerini takdim etti.

        Programa, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Metin Aksu, Memur-Sen Muş Şube Başkanı Mahir Barışan, veliler ile davetliler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa