Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Yeni Malatyaspor Murat Yıldırım'dan Beşiktaş maçı sonrası olay paylaşım - Beşiktaş Haberleri

        Karşılaşmanın42. dakikasında Quaresma’nın karnına adeta ‘uçan tekme’ atan Yeni Malatyalı Murat Yıldırım, sadece sarı kartla cezalandırılırken, maç sonunda ınstagram hesabından yaptığı paylaşım olay yarattı.

        Q7’ye tekme attığı pozisyonun fotoğrafını paylaşan Yıldırım, gönderinin altına ise “Elimizden gelen her şeyi yaptık. Maalesef olmadı” yazdı. Kısa süre içerisinde sosyal medyada yayılan bu paylaşım, büyük tepki çekti.

        Bununla birlikte sezona antalyaspor’da başlayan ve ardından Hacken’e kiralanan Moestafa el Kabir’in, Murat Yıldırım’ın tepki toplayan paylaşımının altına “ninja!” yorumunu yapması dikkat çekti.

        Murat yıldırım, kısa sürede yoğun tepki çeken bu paylaşımı sildi.

        Murat Yıldırım, bir süre sonra bu kez Twitter hesabından bir açıklama yaptı. Pozisyonda art niyetinin bulunmadığını dile getiren Yıldırım, şu ifadeleri kullandı:

        "Quaresma’yla yaşadığım pozisyonda direkt topa müdahalem vardı. Quaresma pozisyona dahil olunca ayağım ona doğru geldi. Kesinlikte art niyetim yoktu. Hakemde sanırım niyetimden dolayı kırmızı kart vermedi."

        POZİSYONU BÜLENT YAVUZ YORUMLADI!

        HTSPOR yorumcusu Bülent Yavuz, hakemin hatalı karar verdiğini dile getirdi. Bülent Yavuz'un pozisyon için yorumu şöyle:

        "Murat Yıldırım'ın Quaresma'ya yaptığı karetevari hareket, kurallara göre kırmızı kart olmalıydı. Çünkü Evkur Yeni Malatyasporlu oyuncunun ayak tabanıyla Quaresma'ya yaptığı hareket kırmızı kartı gerektiriyordu. Hakem burada sarı kart gösterdi ve hata yaptı."

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa