Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 2'nci Lig ekiplerinden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Şanlıurfaspor'dan Hüseyin Kala ve İzzet Yıldırım ile 2'şer yıllık sözleşme imzaladı. İskenderun Belediyespor'da profesyonel olup Hatayspor, Turanspor, Kasımpaşa, Kayseri Erciyesspor ve Adana Demirspor'da da oynayan 31 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Hüseyin, geçen sezon 30 maçta 14 kez rakip fileleri sarsarak alkış topladı.

        Hüseyin attığı gollerin yanı sıra yaptığı 17 asistle Play-Off oynayan takımına büyük katkı yaptı. Alibeyköy'de profesyonel olup Balıkesirspor, Güngörenspor, Adanaspor, Elazığspor ve Kardemir Karabübükspor formaları da giyen 34 yaşındaki sağ bek İzzet ise geçen sezon 34 karşılaşmada 2 gol kaydetti. İki futbolcu hedeflerinin Bodrumspor'u bir üst lige çıkarmak olduğunu vurguladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa