Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde sahneye çıman sosyal medya fenomeni DJ Kerimcan Durmaz, dansları ve çaldığı müziklerle izleyenlerini coşturdu.

        Marmaris Barlar Sokağı'ndaki bir gece kulübünde sahne alan Kerimcan Durmaz'ı izlemeye gelen takipçileri ve tatilciler izdihama neden oldu. 2 bin kişilik mekan daha Kerimcan Durmaz, sahneye çıkmadan dolunca kapılarını kapattı. Durmaz, saat 02.00'de sahneye çıktığında çoğunluğu kadın hayranlarından oluşan kalabalık sevinç çığlıkları attı. DJ kabinine geçen Kerimcan, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Söylediği her söze çığlıklarla yanıt veren hayranları, Durmaz'ın fotoğraflarını çekmek isterken izdiham çıktı. Kendine has, sıra dışı ve eğlenceli tavırları ile dikkati çeken Kerimcan Durmaz, bir saat sahnede kaldı. DJ kabininde yaptığı danslarla büyük beğeni topladı. Kerimcan, gecenin sonunda telefonu ile özçekim yaparak, 'Hayranlarım iyi ki varsınız' yorumuyla sosyal medyada paylaştı. Sahne sonrası odasına çekilen Durmaz ile fotoğraf çektirmek isteyen kadın hayranları kapı önünde uzun kuyruklar oluşturdu.FOTOĞRAF

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa