Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Özerk Cumhuriyeti'nin Nizhnekamsk kentinden Dalaman’a gerçekleştirdikleri ilk uçuşta bir uçak dolusu turisti Türkiye’ye getiren Rus pilotlar kokpitte kutlama yaptı. Uçakta düzenlenen törende hosteslerle birlikte pasta kesen Rus Pilot Dmitrii Regada ve yardımcısı Aleksandır Ivanov ilk inişi böyle kutladı.

        Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Özerk Cumhuriyeti'nin Nizhnekamsk kentinden Dalaman’a düzenlenen direk uçuşlar nedeniyle düzenlenen devlet törenine katılamayan pilot ve uçak mürettebatı için ayrı bir kutlama programı düzenlendi.

        YDA Dalaman Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç tarafından Nizhnekamsk kentinden Dalaman’a inen Anex Tur’a ait uçağın pilot ve mürettebatı pasta ile karşılandı. Uçağı sağ salim indiren pilotlar yolcuları da Muğla’nın eşsiz turizm beldelerine gönderdikten sonra uçak içinde kutlama yaptılar. Hosteslerle birlikte sağ salim gerçekleşen ilk turu kutlayan kaptanlar pastalarını da kokpitte yediler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa