Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARMARİS'teki Türk Chopper Motosiklet Kulübü üyelerinden 6 kişi, İtalya'nın Tarento bölgesinde bulunan Moena'ya doğru yola çıktı. 2 bin 339 kilometre yol katedecek motosikletçiler, belediye başkanına Marmaris süslemeli kahve takımı hediye edecek.

        Türk Chopper Motosiklet Kulübü Marmaris üyeleri, bugün Kordon Caddesi'nde bulunan Atatürk Anıtı önünde bir araya geldi. Kulüp üyeleri, İtalya'nın Tarento bölgesinde bulunan, Türk gelenek ve göreneklerini yaşattığı için 'Türk Köyü' olarak adlandırılan Moena'ya gidecek 6 arkadaşları için uğurlama töreni yaptı. Marmaris Belediyesi yetkililerin de katıldığı uğurlama töreninde, yola çıkacak ekibe, içinde Türk bayrağı, Marmaris resimli fincan takımı ve Türk kahvesi bulunan çanta verildi.

        Aralarında doktor, avukat, turizmci ve iş adamının bulunduğu ekip, 2 bin 339 kilometre yol katederek Moena'ya ulaşacak. Ekip, burada şehrin belediye başkanına hediyelerini takdim edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa