Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BODRUM'a, 300 milyon dolar değerindeki, 144 metrelik, 'Ocean Victory' isimli lüks yatıyla gelen Rusya'nın çelik ve metal kralı Viktor Rashnikov (69), ilçeyi havadan helikopteriyle gezdi.

        Yaklaşık 10 milyar dolarlık servetiyle 'Rusya'nın zenginleri' listesinin üst sıralarında yer alan Victor Rashnikov, 144 metre uzunluğunda ve 300 milyon dolar değerindeki 8 katlı ultra lüks yatıyla dün akşam Bodrum'a geldi. Yatındaki helikopteriyle bu sabah ilçe semalarına havalanan Rashnikov, eşi ve yakınlarıyla birlikte Bodrum Yarımadası'nı ve Gökova'yı gezdi. Yatta kalan kızı ve torunları ise güvertedeki yüzme havuzuna girip, güneşlendi.

        Dev yat, yerliyabancı turistlerin ilgisini çekerken, yakından görmek isteyenler ise jet ski, zodyak bot ve teknelerle yakınına kadar yaklaştı. Bu sırada jet ski ve bot kullanan korumaların yata yanaşmak isteyenleri kibarca uyardığı görüldü. Yaklaşık 1 saat havada kalan Rashnikov, ardından yata döndü. Rus ailenin, Bodrum ve koylarında 3 gün kaldıktan sonra Mikonos Adası'na gideceği öğrenildi. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa