Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğlaspor Futbolcular Derneği Yönetim Kurulu Üyelerinden Abdurrahman Uçar, Mehmet Alpez, Faruk Ondu, Taşkın Yımaz kurul olarak Muğlaspor Yönetimine aday olduklarını açıkladılar. Toplantıda konuşma yapan Abdurrahman Uçar, “28 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olağan genel kurulu için bir bütün olarak çalışmalara başladık. Yönetim kuruluna aday olmak için çalışmalarımızı genişletiyoruz.” dedi. Muğlaspor yönetimine geldikleri zaman kurumsal bir yönetim meydana getireceklerini dile getiren Uçar, “Bir futbol kulübünün nasıl yönetilmesi gerektiğini tüm Muğla’ya göstereceğiz. Ayrıca 1975 ruhu ile beraber hedefine ulaşan bir takım kuracağız.” diye konuştu.

        BAŞKAN ADAYI PAZARTESİ GÜNÜ AÇIKLANACAK

        Taşkın Yılmaz ise yaptığı konuşmada, başkanın kimin olacağının önemli olmadığını dile getirdi. Yılmaz, “Başkan adayımızı 28 Mayıs Pazartesi günü açıklayacağız. Bizler birey olarak bakmıyoruz bu konuya. Kulübün eski günlerine geri dönmesi için çabalıyoruz” diye ifade etti.

        “DUR DEME ZAMANI GELDİ”

        Yönetim kurulu üyelerinden Mehmet Alpez, “Sizlerin gurur duyabileceği bir yönetim oluşturuyoruz. Çok ciddi mesafe kat ettik. Bizleri gelecek yıllar çok büyük tehlikeler bekliyor. Bunun için arkadaşlarımızla çoban ateşi yaktık. Alt yapısından futbolcu üreten bir kulüp olacağız. Şeffaf olmak istiyoruz. Biz nefer olarak bunun bir parçasıyız. Artık bu gidişata dur deme zamanı geldi” dedi.

        Alpez diğer başkan adayı Mutlu Çelik ile ilgili soruya ise, “Muğlaspor üyeleri kimi takdir ederse yönetim onların olsun. Mutlu bizim takım arkadaşımız. Mutlu hakkında yorum yapmam. O bizim takımımızda forma giydi. Kendisine başarışar diliyorum.” diye konuştu.

        “MUĞLASPOR SAYGINLIĞINI TEKRAR KAZANMALI”

        Abdurrahman Uçar, Muğlaspor’u tehlikeli bir sürecin beklediğini ifade ederek, “Muğlaspor ile ilgili çok iyi sözler duymuyoruz. Muğlaspor çok düzgün bir kulüptü. Bunu tekrar inşaa etmek istiyoruz. Kulbümüzün tekrar eski saygınlığına kavuşması gerekiyor” diyerek sözlerini tamamladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa