Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA'nın Milas ilçesinde uçucu madde kullandıktan bir süre sonra fenalaştığı ileri sürülen ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirien lise öğrencisi Süleyman G. (17), gözyaşları içinde toprağa verildi.

        Milas Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Elektronik Teknoloji Alanı 11'üncü sınıf öğrencisi Süleyman G., geçen 21 Mayıs akşamı dayısının oğlu  M.Ö. (18) ile Güneş Mahallesi'ndeki moloz döküm sahasına gitti. İddiaya göre, iki genç, burada yanlarında getirdikleri yapıştırıcı madde ve çakmak gazını soludu. Bir süre sonra Süleyman G. fenalaşıp, yere yığıldı. Yanındaki akrabasının durumu bildirmesi üzerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Milas 75. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Süleyman G., doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Gencin ani ölümü yakınları ve okul arkadaşlarını yasa boğdu.

        Süleyman G., dün ikindide Dibekdere Camisi'nde düzenlenen cenaze törenini ardından kırsal Dibeklere Mahallesi Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi. M.Ö.'nün sağlık durumunun ise iyi olduğu bildirildi.  

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa