Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BBC televizyonunun 'Getaways' adlı turizm seyahat programı ekibi, yeni bölüm çekimleri için Marmaris'e geldi. Televizyon ekibi 2 gün boyunca kent merkezinde, tarihi yerleri ve yöresel ürünleri görüntüledi.

        İngiltere merkezli televizyon kanalı BBC'nin yüksek reytingli programı 'Getaways' için 5 kişilik çekim ekibi, Marmaris'e geldi. Daha önceki bölümleri Amsterdam, Lizbon, Malta, Chicago, Florida, İbiza, Dubai gibi dünyanın önde gelen şehirlerinde çekilen programın son durağı Marmaris oldu. Programın sunucuları Joe Lindsay ve Mairead Ronan, Marmaris'i tanıtmak için adım adım gezdi. Kale, Yat Limanı bölgesi ve 19 Mayıs Gençlik Meydanı'nda çekim yapan ekip, daha sonra kırsal Orhaniye Mahallesi'ne giderek efsanelere konu olan Kızkumu Plajı'nda yürüdü. Ardından bir halıcı dükkanında çekim yapan İngiliz televizyon ekibi, Türk motifleriyle bezeli ipek halıları inceledi. Ekibin bir sonraki durağı turistik Selimiye Mahallesi oldu. Türk mutfağını da tanımak isteyen ekip, yöresel lezzetlerin tadına baktı. 2 gün süren çekimlerin ardından televizyoncular, Marmaris'ten ayrıldı.

        2019 yılının Ocak ayında yayınlanacak olan programın, İngiltere'de tatil planı yapan milyonlarca kişiye ulaşması planlanıyor.

        Marmaris Belediyesi personeli, BBC ekibinin şehirden ayrılmasına saatler kala, 19 Mayıs Gençlik Meydanı'ndaki müzik ile ritim tutan su havuzunda; 'BBC' yazısı ve ekibin çekim yaptığı sırada fotoğraflarının yer aldığı sinevizyon gösterisiyle sürpriz yaptı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa