Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

        Kaza, FethiyeMuğla karayolu Yangı Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Ali Tutar yönetimindeki 48 T 2017 plakalı ticari araç, Ergin Gözen’in idaresindeki 34 CKP 88 plakalı otomobil ve Zafer Tosun’un kullandığı 48 N 3431 plakalı araç, Yangı Kavşağında çarpıştı.

        Çarpışmanın etkisi ile sürücüler Ali Tutar (65) ile Ergin Gözen’in (80) yanı sıra araçlarda yolcu olarak bulunan Şahizer Gözen (67), Melek Tosun (69), Periştah Tosun (49) ve Gökhan Çakıloğlu (33) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma, polis ekipleri ve çok sayıda ambulans sevk edildi.

        112 ekipleri yaralıları Köyceğiz Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralılardan Melek Tosun, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Diğer 5 yaralı Köyceğiz Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa