Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP Muğla İl Başkanlığı'nca 24 Haziran'da yapılacak genel seçim öncesi, 7 Muğla milletvekili adayı, düzenlenen toplantıyla partililere tek tek tanıtıldı.

        MHP Muğla milletvekili adaylarının tanıtımı için parti binasında toplantı düzenlendi. Toplantıya 7 milletvekili adayı katıldı. MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, yaptığı konuşmada, seçimlerde yine kilit parti olacaklarını ve 'cumhur ittifakı'nın sandıktan başarıyla çıkacağını söyledi. Korkmaz, "Kim ne yapmaya çalışırsa çalışsın, hangi kirli ve karanlık hesabın içinde olursa olsun, Türkiye'yi tarihin gerisine düşürmeye güçleri ve nefesleri yetmeyecektir. Milliyetçi hareket, geçmişte olduğu gibi bugün de ülkenin bekasının koruyucusu ve güvencesi olarak yerini alacaktır" dedi. 

        MHP'nin seçimde, 'cumhur ittifakı' içinde yer alacağını hatırlatan Başkan Korkmaz, listelerin hazırlanmasından sonra milletvekili adaylarının da belli olduğunu dile getirerek, şunları söyledi:

        "Milliyetçi hareket, kadroları ve milletvekili adayları ile Türkiye'nin çimentosudur. Varlığı ve bütünlüğü ile milletimizin gönlünde yer tutan, birlik ve beraberliğimizin teminatı MHP kadroları dün olduğu gibi bugün de üzerine düşen milli görevleri yerine getirmeye hazırdır. Geçmişte vatanı kurtarmak için sergilenen milli uyanış, bugün yine bir beka tehdidi altında ülkemizi yeniden kurtuluşa taşıyacak iradeyi ortaya koyacaktır. Ülkemizin karşı karşıya kaldığı sıkıntıları dikkate aldığımızda 'cumhur ittifakı'nın temelinde şekillenen tarihi ve milli mutabakata aziz milletimizin destek vereceğini düşünüyorum."

        Başkan Korkmaz'ın konuşmasının ardından milletvekili adayları mevcut milletvekili Mehmet Erdoğan, doktor Hacı Çelik, avukat Salih Soykan, danışman Hüseyin Kaan Kürşat Gönül, madenci Ertuğrul Avcı, iş insanı Serkan Şafak ve gazeteci Temel Irmak öz geçmişleriyle partililere tanıtıldı. Adaylar, teşkilat üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa