Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün akşam saatlerinde başlayan çöplük yangını 10 saat süren çalışmalar sonrası güçlükle söndürüldü. Soğutma çalışmaları devam eden çöplükten çıkan zehirli dumanlar ise turizm kentini tamamen kapladı.

        Dün akşam saatlerinde Yokuşbaşı mevkiindeki vahşi depolama çöplük alanında metan gazı birikmesi nedeniyle bir patlama meydana geldi. Patlamanın ardından çöplük alanında çıkan yangına 10 itfaiye aracı, 25 itfaiye eri, arazöz ve iş makineleriyle müdahale edildi. Bölgeye yönlendirilen hafriyat kamyonları ile de yangın çıkan noktalara kum döküldü.

        Bodrum’u dumanlar sardı

        Gece boyu devam eden yangının sabah saatlerinde söndürülmesinin ardından tüm ilçe duman altında kaldı. Bodrum Kalesi dumanlardan dolayı görünmez hale geldi. İlçe merkezinde bulunan mahallelerde yaşayan vatandaşlar güne zehirli duman soluyarak başladı. Koylarda demirleyen yatlar da dumandan etkilendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa